Til forsiden af EMDR

Når du starter på din grunduddannelse i EMDR terapi, starter du ikke kun på en ny indsigt, men en hel ny tænkning i dit terapeutiske arbejde.

EMDR terapi er en psykoterapi der bygger på AIP (Informations bearbejdnings tænkning). Det vil sige. I EMDR terapi fokuserer man på oplevelsen/hændelsen der ligger til grund for symptomerne. Tiden siden det hændte er underordnet.

Vi ser symptomerne som et produkt af det ubearbejdede.

 

Grunduddannelsen består af 3 dele frem mod akkrediteret EMDR terapeut.  Klik her og læs mere

1.2 Grundtræninger. Del I og del II a 3 dages varighed a 20 timer pr. kursus fordelt med 11 timers teori og 9 timers praksis i grupper med en faciltator.

2.10 timers supervision af en EMDR Europe godkendt EMDR supervisor mellem del I og del II kurserne

Herefter vil du modtage et kursusbevis på, at du er EMDR behandler og kan annoncere på foreningen EMDR Danmarks hjemmeside og bruge EMDR Danmarks logo på din hjemmeside.

3.Minimum 20 timers supervision. Klik her og læs mere.

Herefter kan du ansøge om at blive akkrediteret EMDR terapeut (klik her og læs mere) og du vil modtage et bevis på dette fra EMDR Europa og du kan nu også benytte EMDR Europas logo.

Du kan annoncere på EMDR Danmarks hjemmeside som akkrediteret EMDR terapeut.

Man oppebærer sin akkreditering i 5 år og derefter skal man reakkrediteres. Dette skal man selv være opmærksom på jf.kriterierne for reakkreditering fastsat af den nationale organisation.

Vedr. reakkreditering. Klik her og læs mere

 

Man bliver altid reakkrediteret på højeste niveau og det vil sige:

Akkrediteret EMDR terapeut-reakkrediteres som EMDR terapeut

Supervisor-reakkrediteret som EMDR supervisor

Facilotator-reakkrediteret som EMDR facilitator

Træner-reakkrediteret som EMDR træner

 • Info

  EMDR er blevet anerkendt af WHO som en af de bedste behandlingsterapier til behandling af især stress relaterede lidelser, foruden adskillige forskningsundersøgelser har vist, at EMDR er en af mest effektive terapier til behandling af PTSD.

  Læs pressemeddelelsen her

   

 • Kontakt os

  Alle henvendelser bedes rettes til foreningens sekretariat og foreningens sekretær vil sørge for, der bliver svaret på dit spørgsmål


  Foreningens sekretariat: 
  E-mail: info@emdr.dk - svartid: 1-3 dage

  CVR nr. 31927625

 • Høj faglig kompetence

  Når du vælger en EMDR terapeut, vælger du også høj faglig kvalitet.
  Det står EMDR Europes akkreditering for. Klik på ”Find en terapeut” øverst på siden for at finde den EMDR terapeut der er nærmest din adresse.

læs cookie politik