Til forsiden af EMDR

Alle grundtræningerne i EMDR terapi vil blive annonceret på www.emdr.dk og www.emdrcenterdanmark.dk hjemmesider.

På disse hjemmesider kan du finde yderligere informationer om EMDR grundtræning i Danmark, kriterier for optagelse på uddannelsen samt kommende datoer for grundtræning.  Alle grundtræningerne bliver afviklet af EMDR Center Danmark som er ejet af psykolog, EMDR supervisor og facilitator Birgit Schulz.

Kurserne er specialistgodkendte af DP, psykoterapi voksne med et samlet timetal på 24 timer under intervention, og når supervisionen er modtaget af en speclialistgodkendt supervisor af DP, tæller timerne også i DP under psykoterapi voksne samt psykoterapi børn/unge. Se desuden under kurserne i børn/unge eller læs mere her.

Har man mere end 24 timer i EMDR terapi, kan der overføres til fleksibelt valg hvis man kan endeligt godkendes inden d.1. januar 2024

Den træner der bruges til grundtræningerne i Danmark er godkendt af EMDR Institute,US og EMDR Europe og ud over træner bruges der også faciltatorer på kurserne (se under træner). Alle der er faciltator på kurserne er godkendt efter EMDR Europs kriterier og uddannet af en senior facilitator under EMDR Center Danmark.

 

Træner ved grundtræningerne i EMDR terapi del 1 og del 2:

Kriterier for at blive EMDR træner, læs mere her eller se mere under fanen Fra akkrediteret til træner.

Psykolog Sophie Hallin Iuel-Brockdorff, Lyngby Hovedgade 76,2 sal. 2800 Kgl. Lyngby Mobil: 53564393  Mail: kontakt@emdrklinikken.dk

 

Sophie Hallin Iuel-Broskdorff er specialitgodkendt af DP. Arbejder i privat praksis og er både EMDR Institute,US og EMDR Europe godkendt EMDR træner.

Desuden har Sophie oversat alle manualerne til dansk, så al undervisning er på dansk fra d. 1/11-20.

 

 

Faciltator ved grundtræningerne i EMDR terapi del 1 og del 2:

Kriterier for at blive facilitator, læs mere her eller se mere under fanen Fra akkrediteret til træner.

Ved alle grundtræningerne i EMDR terapi arbejder man i træningsgrupper om eftermiddagen i grupper a 9-12 deltagere og disse grupper opdeles i grupper af 3 deltagere og her varetager en faciltator den praktiske træning i EMDR terapi. Alle faciltatorerne er uddannet af EMDR Europs krav af en senior facilitator gennem EMDR Center Danmark

 

Psykolog Helle Rathenborg. Mellemtoft 10, 7500 Holstebro       Mail:psykolog@hellerathenborg.dk


Psykolog Katrine Halvgaard; Uraniavej 2,3. 1878 Frederiksberj C    Mail: kh@katrinehalvgaard.dk

 

 

Psykolog Sophie Hallin Iuel-Brockdorff, Lyngby Hovedgade 76,2.  2800 Kgl. Lyngby   Mail: kontakt@emdrklinikken.dk

 

 

Psykolog Birgit Schulz, Babylonevej 2A, 3050 Humlebæk. Mail: info@emdrcenterdanmark.dk

 

 

 • Info

  EMDR er blevet anerkendt af WHO som en af de bedste behandlingsterapier til behandling af især stress relaterede lidelser, foruden adskillige forskningsundersøgelser har vist, at EMDR er en af mest effektive terapier til behandling af PTSD.

  Læs pressemeddelelsen her

   

 • Kontakt os

  Alle henvendelser bedes rettes til foreningens sekretariat og foreningens sekretær vil sørge for, der bliver svaret på dit spørgsmål


  Foreningens sekretariat: 
  E-mail: info@emdr.dk - svartid: 1-3 dage

  CVR nr. 31927625

 • Høj faglig kompetence

  Når du vælger en EMDR terapeut, vælger du også høj faglig kvalitet.
  Det står EMDR Europes akkreditering for. Klik på ”Find en terapeut” øverst på siden for at finde den EMDR terapeut der er nærmest din adresse.

læs cookie politik