Til forsiden af EMDR

Reakkreditering som EMDR terapeut, EMDR supervisor, EMDR facilitator & EMDR træner:

For alle der skal reakkrediteres, kan man læse om kriterierne for reakkreditering under fanebladet "EMDR supervision/akkreditering" og der fanebladet "reakkreditering".

 

Man er selv er ansvarlige for at lade sig reakkreditere inden de 5 år er udløbet og indsende ansøgningen senest 2 mdr. før udløb af dato dateret på beviset på grund af sagsbehandlingstiden.

Og dette er gældende for alle der søger reakkreditering. EMDR terapeuter, EMDR supervisorer, EMDR facilitator og EMDR træner.

 

Man bliver reakkrediteret på højeste niveau og skal derfor kun ansøge om reakkreditering på højeste niveau og oppebærer samtidig reakkreditering på alle de øvrige niveauer og det vil sige:

Akkrediteret EMDR terapeut-reakkrediteres som EMDR terapeut

Supervisor-reakkrediteres som supervisor (Og derfor ikke også som EMDR terapeut)

Facilitator-reakkrediteres som facilitator (og derfor ikke også som EMDR terapeut og EMDR supervisor)

Træner-reakkrediteres som træner (og derfor ikke også som EMDR terapeut, EMDR supervisor og EMDR facilitator)

 

 

 

 

 

 • Info

  EMDR er blevet anerkendt af WHO som en af de bedste behandlingsterapier til behandling af især stress relaterede lidelser, foruden adskillige forskningsundersøgelser har vist, at EMDR er en af mest effektive terapier til behandling af PTSD.

  Læs pressemeddelelsen her

   

 • Kontakt os

  Alle henvendelser bedes rettes til foreningens sekretariat og foreningens sekretær vil sørge for, der bliver svaret på dit spørgsmål


  Foreningens sekretariat: 
  E-mail: info@emdr.dk - svartid: 1-3 dage

  CVR nr. 31927625

 • Høj faglig kompetence

  Når du vælger en EMDR terapeut, vælger du også høj faglig kvalitet.
  Det står EMDR Europes akkreditering for. Klik på ”Find en terapeut” øverst på siden for at finde den EMDR terapeut der er nærmest din adresse.

læs cookie politik