Til forsiden af EMDR

Alle kurser afviklet af foreningen EMDR Danmark søges godkendte af Dansk Psykolog Foreningen til brug på specialistniveau.

Foreningen arrangerer kurser/Workshops i behandling af børn/unge og voksne. Man kan deltage i kurserne, når man minimum har taget grundtræning i EMDR terapi del 1.

Der kan være kurser så som børn/unge del II man først kan deltage i, når man har modtaget grundtræning i EMDR terapi del 2 og visse avancerede kurser/Workshos, da der forventes en viden som først modtages på grundtræning del 2.

Alle der har modtaget børnetræningerne kan derefter annoncere på foreningens hjemmeside som behandler i EMDR terapi børn/unge.

 

Kommende kurser under planlægning i 2024

 

Dissociation og cPTSD

København d. 1. og 2. maj 2024.

Underviser Dolores Mosquera

 

Behandling af børn/unge del 1

Underviser Dagmar Eckers

 

Behandling af børn/unge del 2

Underviser Dagmar Eckers

 

 

Kursusarrangør:

Psykolog Kirstine Nielsen

Psykolog Sarah Voschero

Psykoterapeut Martin Schwabe

 • Info

  EMDR er blevet anerkendt af WHO som en af de bedste behandlingsterapier til behandling af især stress relaterede lidelser, foruden adskillige forskningsundersøgelser har vist, at EMDR er en af mest effektive terapier til behandling af PTSD.

  Læs pressemeddelelsen her

   

 • Kontakt os

  Alle henvendelser bedes rettes til foreningens sekretariat og foreningens sekretær vil sørge for, der bliver svaret på dit spørgsmål


  Foreningens sekretariat: 
  E-mail: info@emdr.dk - svartid: 1-3 dage

  CVR nr. 31927625

 • Høj faglig kompetence

  Når du vælger en EMDR terapeut, vælger du også høj faglig kvalitet.
  Det står EMDR Europes akkreditering for. Klik på ”Find en terapeut” øverst på siden for at finde den EMDR terapeut der er nærmest din adresse.

læs cookie politik