Til forsiden af EMDR

TAE-uddannelsesstøtte Grønland

 

EMDR-Danmark (TAE) ønsker at modvirke, at følgevirkningerne af traumer, som fx overgreb, vold og omsorgssvigt sætter deres spor i de enkelte grønlænderes liv og på de efterfølgende generationers udvikling.

 

For at den humanitære indsats i Grønland kommer flest muligt udsatte grønlandske borgere til gode er støtten rettet mod uddannelsen af EMDR-terapeuter, der er bosatte og i et tidsubegrænset arbejdsforhold i Grønland. Foreningens TAE-fond giver kun støtte til uddannelsesforløb der tages i Danmark. Der er her bl.a. lagt vægt på, at deltagerne har mulighed for at danne sig et bredt fagligt netværk og at deltagerne kan blive inspireret af arbejdet på andre arbejdspladser og i andre områder.

 

Da de samlede udgifter for uddannelsen vil overstige beløbet, der kan bevilliges, forventes der, at ansøgere yder et eget bidrag, søger fonde, legater eller anden form for økonomisk uddannelsesstøtte.

 

Vær opmærksom på kriterierne for optagelse på EMDR-grunduddannelsen (fremgår under fanen ”Grundtræning i EMDR-terapi”)

 

Kriterier for at komme i betragtning for TAE-fondens uddannelsesstøtte:

 

Ansøgeren skal

 

 • være fastansat eller have klinik med fast adresse og behandlingsaktivitet på Grønland (dokumentation fremsendes)
 • være optaget på del 2 af ”EMDR-grunduddannelse” eller del 2 af ”Behandling med EMDR af børn og unge”
 • Uddannelsen skal tages i Danmark

Omfang af uddannelsesstøtte:

 

Grunduddannelsen: 10.000 kr. (udbetales efter gennemført grunduddannelsesforløb del2, kursusbevis vedlægges ansøgningen)

 

Uddannelse i behandling af børn/unge med EMDR: 3500 kr. (udbetales efter gennemført børne- og Ungetræning del 2, kursusbevis vedlægges ansøgningen).

 

Vær opmærksom på, at det desværre ikke er alle ansøgninger, der kan komme i betragtning, da beholdning af TAE-kontoen, der kan søges fra varierer.

 

Ansøgning om TAE-uddannelsesstøtte og relevant dokumentation sendes til: emdr@info.dk

Da der må påregnes en vis sagsbehandlingstid.

 • Info

  EMDR er blevet anerkendt af WHO som en af de bedste behandlingsterapier til behandling af især stress relaterede lidelser, foruden adskillige forskningsundersøgelser har vist, at EMDR er en af mest effektive terapier til behandling af PTSD.

  Læs pressemeddelelsen her

   

 • Kontakt os

  Alle henvendelser bedes rettes til foreningens sekretariat og foreningens sekretær vil sørge for, der bliver svaret på dit spørgsmål


  Foreningens sekretariat: 
  E-mail: info@emdr.dk - svartid: 1-3 dage

  CVR nr. 31927625

 • Høj faglig kompetence

  Når du vælger en EMDR terapeut, vælger du også høj faglig kvalitet.
  Det står EMDR Europes akkreditering for. Klik på ”Find en terapeut” øverst på siden for at finde den EMDR terapeut der er nærmest din adresse.

læs cookie politik