Til forsiden af EMDR

Alle basistræninger vil blive annonceret på www.emdr.dk og www.emdrcenterdanmark.dk hjemmesider.

 

På disse hjemmesider kan du finde yderligere informationer om EMDR grundtræninger i Danmark, kriterier for optagelse på uddannelsen samt kommende datoer for grundtræning.  Alle grundtræningerne bliver afviklet af EMDR Center Danmark som er ejet af psykolog, EMDR supervisor og facilitator Birgit Schulz.

 

Kurserne er specialistgodkendte af DP, psykoterapi voksne med 20 timer (10 timer for hvert kursus) og når supervisionen er modtaget af en speclialistgodkendt supervisor af DP , tæller timerne også i DP under psykoterapi voksne. Samt psykoterapi børn/unge(se desuden under kurserne i børn/unge).

 

 

Træner:

Psykolog Sophie Hallin Iuel-Brockdorff, Gersonsvej 33,1, 2900 Hellerup. Mobil: 53564393  Mail: kontakt@emdrklinikken.dk

 

Sophie Hallin Iuel-Broskdorff er specialitgodkendt af DP. Arbejder i privat praksis og er både EMDR Institute,US og EMDR Europe godkendt EMDR træner.

Desuden har Sophie oversat alle manualerne til dansk, så al undervisning er på dansk fra d. 1/11-20.

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 • Info

  EMDR er blevet anerkendt af WHO som en af de bedste behandlingsterapier til behandling af især stress relaterede lidelser, foruden adskillige forskningsundersøgelser har vist, at EMDR er en af mest effektive terapier til behandling af PTSD.

  Læs pressemeddelelsen her

   

 • Kontakt os

  Alle henvendelser bedes rettes til foreningens sekretariat og foreningens sekretær vil sørge for, der bliver svaret på dit spørgsmål


  Foreningens sekretariat: 
  E-mail: info@emdr.dk - svartid: 1-3 dage

  CVR nr. 31927625

 • Høj faglig kompetence

  Når du vælger en EMDR terapeut, vælger du også høj faglig kvalitet.
  Det står EMDR Europes akkreditering for. Klik på ”Find en terapeut” øverst på siden for at finde den EMDR terapeut der er nærmest din adresse.

læs cookie politik